Το χωριό Κερί είναι ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ζακύνθου με μοναδική φυσική ομορφιά που διατηρεί ακόμα και σήμερα την αυθεντικότητα και την παράδοση του νησιού ολοζώντανη. Η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη από καταπράσινους λόγγους, ελαιώνες και χαρακτηρίζεται από την καταπληκτική θέα του Ιονίου.

Revera Villas Κερί ΖάκυνθοςΜόλις ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό θα βρείτε τον νοτιότερο Φάρο των Ιονίων νήσων που έχει οικοδομηθεί σε έναν απόκρυμνο βράχο με φανταστική θέα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα πιο διάσημα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας. Στο μισό της απόστασης μεταξύ του χωριού και του Φάρου βρίσκονται τα στούντιο και διαμερίσματα.

Οι ταξιδιώτες που καταλήγουν εδώ αναζητούν κάτι περισσότερο από απλές συμβατικές διακοπές. Έρχονται εδώ για να ζήσουν χαρακτηριστική Ζακυνθινή φιλοξενία, να περπατήσουν και να γνωρίσουν την φύση του νησιού, να μάθουν τη ζωντανή στο πέρασμα των αιώνων Ζακυνθινή και επτανησιακή παράδοση, να επισκεφθούν μουσεία, μοναστήρια και εξωκλήσια, να φωτογραφίσουν την χλωρίδα της περιοχής, να γνωρίσουν από κοντά τα γραφικά χωριά της Ζακύνθου...

Με οδηγό όλα τα παραπάνω θα δείτε και εσείς ότι το συγκρότημά μας έχει κατασκευαστεί με σεβασμό στη Ζακυνθινή φύση χωρίς να διαταράσουν την αρμονία του περιβάλλοντα χώρου, παρέχοντας όμως όλες τις ανέσεις και πολυτέλεια στους επισκέπτες χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Η φιλικότητα που διέπει την ιδιοκτήτρια οικογένεια και το γούστο με το οποίο έχουν επιπλώσει με παραδοσιακές αντίκες όλα τα στούντιο και διαμερίσματα, θα σας κάνει να ξανάρθετε.

Online Κρατήσεις
Συμπληρώστε τα παρακάτω
πεδία και δείτε τιμές, διαθεσιμότητα και ειδικές προσφορές.
 ¶φιξη:
 Βραδιές :
 Ενήλικοι :
 Παιδιά :

 


© Παραδοσιακές Πέτρινες Βίλες Ρεβέρα - Πολυτελής Βίλες - Κερί Ζάκυνθος - Δημιουργία & Φιλοξενία